To smo mi

        Vila Bela Ruža, je najlepša vila u Sremskoj Mitrovici, izgrađena je 1992. godine. Nakon 20 godina rada je kompletno renovirana, tako da joj se danas na enterijeru, udobnosti i funkcionalnosti može pozavideti.
        Ljubazno osoblje vile 24h je na usluzi gostima i njihovim željama. Radi se na podizanju nivoa usluge i kvaliteta, a sve u cilju zadovoljenja zahteva naših gostiju. Posebna pažnja se poklanja ljubaznosti, uslužnosti, higijeni, kvalitetu ishrane i želji da gosti iz naše vile odu zadovoljni i ponovo se vrate.
       U tom cilju, pored usluge u vili potrudili smo se da gostima koji duže borave, ponudimo i vanpansionske usluge, da bi im vreme što interesantnije proteklo, te organizujemo razne izlete i posete kulturnim manifestacijama. U sklopu vile nalazi se mesto za gastronomsko uživanje. Restoran je poznat po velikom broju raznovrsnih jela koja će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse.
       Odabrani sastojci i visok stepen kontrole kvaliteta namirnica čine da se pred vama svakog dana nađu najsvežiji obroci. Restoran raspolaže sa 200 mesta za sedenje. Ljubazno osoblje uvek je na usluzi i spremno da prezentuje bogat asortiman jela. Hrana koja se služi je iz internacionalne kuhinje, a poseban naglasak je na lokalnom gastronomskom umeću naših kuvara.
      U restoranu je moguće organizovati razne skupove za zabavu i razonodu, kao i kulturne manifestacije. Gradeći svoj uspeh i svoju budućnost na kontinuiranom kvalitetu kao i profesionalnom i gostoprimljivom odnosu prema gostima Vila Bela Ruža je kuća u koju se gosti vraćaju i dolaze po preporuci drugih gostiju.
      Dobrodošli u Vilu Belu Ružu, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo, sigurnost i uslugu vrednu pamćenja!

KONTAKTIRAJTE NAS