Vila Bela Ruža – Banketi

      Banket je događaj koji se održava u banketnoj prostoriji i na kojem se poslužuje hrana i piće.

      Organizuju se nekim specijalnim povodom, što zahtijeva svečani jelovnik.

      Naše posvećeno osoblje će Vam organizovati nezaboravan banket po najboljim uslovima i svetskim standardima.

      U organizovanju banketa mora se obratiti pažnja na detalje, te je stoga nužna saradnja sa sektorom prodaje i marketinga koji moraju sektoru hrane i pića da prenesu želje gostiju, da bi pružanje usluga bilo krajnje kvalitetno.

      Tražite ekskluzivno, moderno mesto za proslavu dana Vaše kompanije ili predstavljanje novog proizvoda, za nekoliko stotina zvanica, uz savršenu organizaciju i ukusnu hranu.

       Bela Ruža je idealno mesto za korporativne proslave i promocije. Prepustite profesionalcima organizaciju dana Vaše kompanije, banket ili press konferenciju. Budite domaćin nezaboravne proslave ili koktela u našoj prelepoj sali sa čarobnom fontanom, ukusnom hranom, odličnim koktelima i ljubaznim osobljem.

      Učinićemo da Vaše nezaboravne momente sa dragim ljudima i poslovnim saradnicima pamtite i prepričavate još dugi niz godina.

     Razmazićemo Vas i Vaše uvažene goste sa savršenom organizacijom, ukusnom hranom, našim simpatičnim konobarima, prijatnom muzikom i još mnogo toga kako bi se uverili da je ovaj nezaboravan doživljaj blizu savršenstva.

      Obećavamo sjajan i nezaboravan provod.

      Zato se pri organizaciji porodičnih banketa ili banketa firmi slobodno obratite nama!

Jedan od najvećih projekata Vile Bele Ruže jeste proslava stogodišnjice kompanije Eaton u Sremskoj Mitrovici na kojoj je bilo prisutno 2500 ljudi.

KONTAKT